top of page
Image(2).jpeg

Topsport

SportFysioLeiden heeft veel ervaring op het gebied van revalidatie en sportbegeleiding binnen de topsportwereld. Zowel in onze praktijk als op locatie worden met regelmaat topsporters behandeld. Binnen de topsport is snelle en adequate zorg van groot belang om te kunnen blijven presteren, daarom is het belangrijk om altijd up-to-date te blijven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van revalidatie/therapie. Door onze contacten in de medische sportwereld proberen wij onze kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te houden. De kennis die wij opdoen wordt binnen de praktijk gedeeld en zo kunnen wij naast topsporters ook al onze overige patiënten behandelen volgens de laatste ontwikkelingen om snel herstel van een blessure mogelijk te maken. 

 

Mocht u meer informatie wensen over welke vormen van begeleiding wij kunnen bieden op het gebied van sportbegeleiding, neem dan gerust contact op.

 

Referenties

In onderstaande fotogalerij ziet u een impressie van onze ervaringen en werkzaamheden op sportlocaties in het heden en in het verleden. 

bottom of page