top of page

Samenwerking

SportFysioLeiden staat in goed contact met bijna alle medische specialisten op het gebied van sport en orthopedie in Leiden en omstreken. Middels deze korte lijnen kan snel en effectief worden gehandeld en is multi-disciplinair overleg tussen fysiotherapeut en medisch specialist zeer laagdrempelig.

 

Wij werken ondermeer samen met de volgende netwerken/partners:

Alrijne Orthopedie

Wij hebben goede contacten en snelle lijnen met de afdeling Orthopedie van het Alrijne Ziekenhuis. Zowel op het gebied van knie, enkel, schouder of heup staan wij in direct contact met de specialisten om goede en snelle zorg op het gebied van diagnostiek of behandeling mogelijk te maken. 

Rijnland Knienetwerk

Het Rijnland Knienetwerk is een netwerk vanuit het Alrijne Ziekenhuis en is een samenwerking tussen de afdeling Orthopedie en fysiotherapiepraktijken uit Leiden e.o. die gespecialiseerd zijn in complexe knieproblematiek.


Meer informatie over het Rijnland Knienetwerk vindt u op www.rijnlandknienetwerk.nl

Voet Enkel Netwerk Leiden

Het Voet en Enkel Netwerk Leiden is een netwerk van het Alrijne Ziekenhuis en richt zich op het diagnosticeren en behandelen van voet- en enkelklachten. De ervaring leert dat klachten aan de voet complex kunnen zijn en om deze reden is in 2014 dit netwerk opgericht om krachten te bundelen en om een zo hoog mogelijke kwaliteit na te streven. Zowel voor een conservatief traject, als voor revalidatie na een operatie, kunt u hiervoor bij ons terecht.

Meer informatie over het Voet en Enkel Netwerk Leiden vindt u op www.voetenkelnetwerkleiden.nl

Fysio Netwerk Annatommie

Fysio Netwerk Annatommie is een selectief samengesteld netwerk van fysiotherapeuten die kwalitatief hoogstaande fysiotherapeutische zorg leveren voor de patiënten die geopereerd zijn bij orthopedisch centrum Annatommie. Middels dit netwerk zijn er korte lijnen gerealiseerd met de orthopedische specialisten, waardoor snel en efficiënt kan worden overlegd en samengewerkt. 

Rijnland Heup & Knie Prothesiologie netwerk

Het Rijnland Heup & Knie Prothesiologie Netwerk richt zich op de behandeling van patiënten die middels een prothese een gewrichtvervangende operatie hebben ondergaan aan de knie of de heup. Zowel in voorbereiding op een dergelijke operatie, als mede voor de revalidatie na een dergelijke operatie, kunt u bij ons terecht.

Sportbonden

Sportverenigingen

320_leiden_atletiek_2.jpg

Educatie

Wij fungeren als opleidingsplek voor studenten Fysiotherapie van de Hogeschool Leiden.

bottom of page