top of page
person-smartphone-office-table-1.jpg

Contracten zorgverzekering fysiotherapie

Onze praktijk heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars contracten afgesloten, wat betekent dat als u aanvullend bent verzekerd fysiotherapie (gedeeltelijk) wordt vergoed. Mocht u niet weten of u verzekerd bent tegen fysiotherapie bekijk dan uw polisvoorwaarde of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

 

Indien een nota niet wordt vergoed door uw zorgverzekeraar, ontvangt u een particuliere nota via Infomedics.

Wij hebben het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan hen. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.
 
Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de servicedesk van Infomedics op 0900-404 94 04 (€0,35 per gesprek). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

 

De administratie van SportFysioLeiden is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar indien u vragen heeft over een factuur of over andere administratieve onderwerpen. 

 

Het e-mailadres van onze administratie is: administratie @ sportfysioleiden.nl  

Voor het maken en/of wijzigen van een afspraak kunt u mailen naar: balie @ sportfysioleiden.nl

 

Telefonisch kunt u voor administratieve vragen dagelijks bellen tussen 08.00-13.00u bellen op het nummer

071-5764684. 

Facturering

Administratie

bottom of page